Onze winkel

Onze boutique bevindt zich in een van de leukste straatjes van Purmerend, het Padjedijk. Wij bevinden ons in één van de drukste winkelgebieden van Purmerend. Wij zitten recht tegenover de warme bakker. Elke week krijgen wij nieuwe collectie binnen, kleding, sieraden, schoenen en nog veel meer leuks.

Maar let op! Wacht niet te lang met bestellen want wij hebben een hoge omloopsnelheid en de meeste kledingstukken komen bij ons maar 1 keer in de collectie. Is een artikel uitverkocht dan kunnen we in goed overleg een bestelling doen. Hiervoor vragen wij 10% van het aankoopbedrag aan te betalen. Dit krijg je uiteraard retour als het artikel niet naar wens is.

Kom je gezellig shoppen in onze leuke boutique, de koffie staat klaar en we helpen iedereen graag.

Weet ons te vinden

Onze winkel bevindt zich op het Padjedijk in de prachtige Purmerendse binnenstad. U kunt parkeren op het Slotplein of een van de parkeergarages: de Claxonate of Qpark Willem Eggert. Het Padjedijk is de modestraat van Purmerend, er bevinden zich diverse leuke en stijlvolle boutiques, de Livera en kinderkleding boutiques. Ook kunt u er terecht voor een heerlijke lunch of een borrel.

Sfeer impressie van onze leuke boutique

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag

10.00 tot 17.00

Koopzondag laatste zondag van de maand

13.00 tot 16.00